Jméno:   Heslo:  
registrace
  
 
home   o fanaticos

Permice na příští sezonu? Tož to rozhodně NE šohaju, aneb Chocholoušek nás už nedostane!

neděle, 08.05.2011 04:35
images/blog/3537.jpg

 Po včerejším galapředstavení našich galacticos je smutné si opět přiznat, že "naši" hráči nás mají opět v paži.

Podobné články

Ten, kdo čekal, že naši borci jsou krvežízniví jak hrabě Dracula a budou chtít soupeři odčinit potupný debakl 0:7 z Brna, jakožto i známé brněnské intriky, byl po včerejšku zklamaný asi jak tučňák, kterému roztává led pod nohama. Fakt, že samotné utkání bylo zábavné asi jak návod k mixéru, zbytečné hovořit. "Borci po dvanácti letech vyhráli venku, tak si asi myslí, že mají odpracováno", říkal mi kamarád po pravé ruce a nebylo to pivo. Však vyhrálo se v Olomouci, po zápase uděláme Hop, hop, a oni nám to blbečci zase odpustí, šak když na nás jezdí po celé republice a dostáváme všude nášup, odpustí i toto, říkají si asi "naši/vaši" kluci..

Ovšem omyl... Včererejší zápas sloužil i k tomu, zda-li si koupím pernamentku na příští sezonu.

Ohromné nasazení, vůle po vítězství a jen shoda nešťastných okolností mi donutilo říct, že snaha byla sice ohromná, ale já si rozhodně permici už kupovat nebudu! A dalších 8 lidí, kteří byli se mnou v kotli a se kterými jsme pak společně zvraceli, byli společného názoru. Naši Galactios si budou muset najít jiné blbečky, když si těch současných neváží.

Klidně bych sem nechal přivést ty borce z Příbrami, kteří po prohraném zápase obdivně sledovali náš kotel a přišli nám zatleskat. Vážili si toho, vážili si našich fanoušků, vážili si naší podpory, i když byli soupeř. To je bohužel to, co našim machírkům dlouhodobě chybí. Naši borci totiž mají skvělou atmosféru a fanatické fanoušky za samozřejmé. Nechal bych ty lůzry hostovat po ostatních týmech Gambáč ligy, aby si nás, fanoušky více vážili.

K tomu máme zdražené výjezdy. Po včerejší trapnosti, jen blázen vyhodí za výjezd do Liberce 500 Kč jen za cestu... Matka by mě stejně nepustila, a jak by řekla: "Na piču se můžeš dívat i doma", při čemž by zavolala sousedku.

HANBA, HANBA, HANBA!!!

Odpouštěl jsem vždy a hodně... ale toto byl vrchol! Ještě to jedno domácí utkání protrpím, ale pak Nazdar! Je mi na blití... blééééééééé

Šovkovskij - zobrazit další články uživatele
Přidejte do blogu fanoušků také svůj článek!


Share |
Jméno Heslo
text
  • Babu - 10.05.2011, úterý, 16:12

    tak to je fajn, že je tu zase o něco příjemněji :-)

  • Mr. Fulham - 10.05.2011, úterý, 16:01

    Šovki: klobouk dolů, protože jsem čekal, že se budeš schovávat za to, že jednou když něco napíšeš, tak to platí, což většina lidí v emocích udělá a pak si za tím stojí a ani neví proč.

  • Šovkovskij - 10.05.2011, úterý, 15:38

    Pravda je taková, že jsem si zanadával, vychladnul, po včerejším ubohém výlevu (šest piv a tři vodky při sledování hokeje), za který se stydím a omlouvám, si musím přiznat, že jsem blbý a tu permicu si příští rok koupím zase... Tímto bych to z mé strany uzavřel.

  • Greif - 10.05.2011, úterý, 08:58

    *roviny :)

  • Greif - 10.05.2011, úterý, 08:58

    Nepletu jeden je Buchlovskej a druhej je BWA .. sic toho BWA tak dlouho neznám .. ale to není přece jeho chyba :) A tím jak se šovky do něj obořil či mu to vrátil nazpět .. tím se posunul do stejné rovyny či spíše ještě níže ..

  • Babu - 10.05.2011, úterý, 08:37

    *je jasné (místo ke kasné ;))

  • Babu - 10.05.2011, úterý, 08:37

    greif: myslím si pleteš dráta a dráta ;) šovki a drat: važte slova navzájem a nedělejme si mezi sebou problémy! Ke kasné, že každý má na věc jiný názor, to je naprosto přirozené.. ale nehažme na sebe špinu! To přeca nikam nevede :-/

  • Mirek - 10.05.2011, úterý, 08:09

    šovki teď si přestřelil ....

  • Mr. Fulham - 10.05.2011, úterý, 07:41

    Bože můj to se totady teď bude brát podle toho kdo nakolika byl výjezdech za 100,-Kč, které nám dotoval Zemek, který se dočkal vděku formou vysrání se fanoušků na koupi permanentek (do kotle 600 = 40,- Kč za zápas a tudíž příspěvek na klub nula nula nic...) a zanevření na klub díky hráčům, kteří si možná nezaslouží JEHO peníze, ale rozhodně ne, že se fanoušci vykašlou na podporu klubu. Ano hráči jsou součástí klubu, ale přicházejí a odcházejí a tady se bohužel od rozprášení kabiny za trenéra Plíška nepodařilo udělat partu a kdo má trochu v palici, tak ví, že není možné vyměnit 6 hráčů... Pokud se však děním znechutí samotný Zemek, tak už nebude potřeba nikoho vyměňovat, protože to tady pujde celé do háje... Já třeba nechápu, proč je tady v poslední větě šovkyho blogu napsáno: Ještě to jedno domácí utkání protrpím, ale pak Nazdar! Co to jako je? Tak buď su nasraný a nejdu rovnou, nebo nenapíšu takový nesmysl. To je jako by mě holka podvedla (respektive bych si to myslel, protože by nepodala v posteli dobrý výkon, takže bych začal podezírat souseda...) a řekl ji: No tak teda ještě se s tebou jednou vyspím, ale pak je konec! :-) Dnes je úterý a po dvou totálně nasraných dnech jsem dnes konečně trochu vychladl a vím, že někteří hráči si svým sobotním přístupem zkomplikovali život, ale my bychom měli klub podporovat dál už proto, aby byl razantních změn schopen... konec hádek a vzhůru do boje. Modrá!

  • eLucky - 10.05.2011, úterý, 07:37

    Nekteri zjevne stale nepochopili, ze HRACI se meni a klub zustava! Nefandime jmenovite hracum na hristi, fandime vzdycky CELEMU tomu tymu s logem FCS, o to jde, nezajima mna lesti ho tam ma Kordula nebo Svancara, fandim klubu! A pokud to STALE nechapete, tak jste asi zcela nepochopili smysl Fanaticos. Hraci nam mozu svym pristupem otravit zapas, ale nikdy se jim nemoze podarit znicit nasu viru v FCS!

  • Greif - 10.05.2011, úterý, 06:37

    Tak drát byl vcelku na hodně vyjezdech ..samozřejmě na tebe nemá ..

  • Šovkovskij - 10.05.2011, úterý, 00:51

    Dráte, ještě jedna otázka... Na kolika jsi byl výjezdech? Že jsem tě neviděl ani na jednom... Než začneš mlýt hovna, utři si hubu... meleš neskutečné pičoviny.

  • Šovkovskij - 10.05.2011, úterý, 00:40

    P.S: To si piš, že se lidi na ty články těší. Proto je píšu. A nějací dva slabomyslní blbečci mě rozhodně nerozhodí!

  • RNA - 09.05.2011, pondělí, 23:54

    na to se vyser, já myslím, že každý ví, na kolika výjezdech a domácích zápasech byls, narozdíl od jiných, kteří kafrají. P.S. piš články dál, myslím, že spousta lidí se na ně těší a nenech se jedním drátem otrávit

  • Šovkovskij - 09.05.2011, pondělí, 23:46

    RNA: Díky, že ses mě zastal, předsedo. Jak to tak pročítám, tak já su fakt největšá hahzl a za všechno můžu já:-))

  • RNA - 09.05.2011, pondělí, 23:42

    místo, aby se řešil přístup hráčů, tak se řeší emotivní článek na blogu od jednoho z fanoušků. Podle mě to je naprosto špatně. Podporovat 1. FC Slovácko znamená podporovat fotbalový klub, jehož neodmyslitelnou a nejpodstatnější součástí jsou hráči, čili říct, že nepodporujeme hráče, je totální pitchovina. Každý zápas jdeme podpořit hráče, nebo snad ne? Pokud Drat píše, že Šovki nepřímo nabádá fanoušky, aby nedošli na stadion, tak on sám to dělá dokonce naprosto přímo, když píše, že o sezonní stejně nikdo nestojí. Jestli teda takhle apeluje na všechny, jak sám píše, aby došli na Boleslav, tak je to pro mě zarážející. Jestli se tu fanoušci vlastního klubu mezi sebou mají titulovat zoufalci, jak to dělá Synotek, tak mě to osobně mrzí víc než nějaký jeden odchozený zápas od hráčů. Na diskuzích jsem četl, jak Kordula či Mezlík pronesli svá slova v emocích, myslím, že tohle je ten samý případ a trošku nadhledu by neškodilo. Furt se tady mluví o tom, že ve zlých časech se máme my fanoušci semknout, ovšem tenhle způsob "semknutí" zdá se mi poněkud nešťastný

  • Šovkovskij - 09.05.2011, pondělí, 23:40

    Máte pravdu, sezonní "fanoušek", který jezdí do každé prdele a má 7 let permici, asi ulehne:-) Hochům asi došly argumenty, nevidím totiž nic, čím by ty žebráky ospravldňovali. Co se týče Drátoba plivání na moje články ve fansblogu: Inteligent tvoří, zapšklý a zakomplexovaný ubožák pomlouvá a uráží. Až ty chudáčku napíšeš desetinu toho, co já, a bude to mít pětinový úspěch (pokud ti to tvé mozkové závity dovolí), tak ti koupím Plzeň. Jinak jsi u mě zakoplexovaný chudák. Za mě hovoří čísla o odezva. To, že ty jsi nula, která nenapíše ani diktát pro čtvrtou třídu, je věc jiná.

  • Mirek - 09.05.2011, pondělí, 19:51

    Šovki přečti si můj blog, víc k tomu nemám co napsat! Jen dodám že Drát má pravdu!

  • Drat_BWA - 09.05.2011, pondělí, 19:44

    Rekl bych, ze o takoveto sezonni fanousky stejne nikdo nestoji...

  • Šovkovskij - 09.05.2011, pondělí, 16:39

    Drat: Já ještě dodám, že rozhodně nikoho nenabádám, aby na fotbal nechodil. Nevím, kde jsi to vyčetl. Naopak, čím více takových dobrodruhů bude, tím lépe. Pokud někdo na fotbal chodit nebude (a že jich po sobotě znám), tak určitě ne kvůli tomu, že tu napíšu nějaký blábol. Myslím, že každý má svůj rozum a rozhodne se podle sebe. Jen jsem chtěl upozornit, že hráči by si měli uvědomit, za koho hrají a měli by se zamyslet, jestli tomu dávají všechno. Ono totiž nejde jen o poslední zápas, ale i trapasy na Kladně, v Ústí či v Brně... těch propadáků a odchozených zápasů je povážlivě hodně.

  • Šovkovskij - 09.05.2011, pondělí, 15:34

    Hoši, děkuji vám za váš názor:-)

  • SYNOTEK - 09.05.2011, pondělí, 14:09

    Drat_BWA souhlasím pokud někdo dokáže přestat chodit na svůj klub jenom proto, že to kurví nějací hráči, tak to není fanoušek, ale zoufalec.

  • Drat_BWA - 09.05.2011, pondělí, 13:52

    Normalne Tve trapne clanky od jiste doby nectu, tudiz ani nekomentuju, dnes ale udelam vyjimku. VZPAMATUJ SE KURVA!!!! Uvedomujes si co delas? Ty tady neprimo nabadas fanousky Slovacka k tomu, aby se na to vykaslali a vzali si z Tebe a Tve pochybne logiky priklad! Vycitas v clanku hracum, ze nemaji to potrebne srdce. A ty mas srdce fandit??? Uvedom si, ze my tady cele ty roky nepodporujeme konkretni hrace nebo sestavu, podporujeme 1.FC Slovacko a to v dobrem i ve zlem! V dobe, kdy se na fotbal nedalo divat a klub den ode dne vic tuneloval Reznik sme taky chodili do kotle a fandili jak jenom to slo. Po zapase sme se sli servat se security, protoze sme verili, ze navzdory systemu delame spravnou vec. Nikdy sme neprestali doufat a verit! Proto apeluju na vsechny fanousky, aby se tomuto debilnimu clanku zasmali jako ostatnim ubohostem autora a dosli na zapas s Boleslavi v plne sile a ukazali, ze maji MODROBILE SRDCE!!!! Pises: HANBA, HANBA, HANBA!!!" a "Je mi na blití... blééééééééé". Hanba vsem takovymto labilnim fanouskum a na bliti je mi z Tveho clanku. Vzpamatuj se...

  • Mirek - 08.05.2011, neděle, 16:15

    fandím Slovácku , klubu ... pokud nejsem spokojený s hráči dám to najevo dokud se to nezmění, ale rozhodně nebudu přemýšlet tak, že opustím stadion ... ještě jednou opakuji, fandím klubu !!! Byl jsem před Řezníkem, byl jsem po Řezníkovi budu i po žoldácích .... a po výkonu který byl s Brnem.

  • Best - 08.05.2011, neděle, 14:35

    Včerejšek byl smutným dnem a ostudou Hradišťského fotbalu a ledi co věřili, že to bylo čisté, tak těch mi bylo velmi líto... Člověk si chce spříjemnit sobotu a dostane za "nemalé" peníze pořádně přesdržku. Hold jak se tu píše, kluci berou onu podporu jako samozřejmost... Smutné

  • Babu - 08.05.2011, neděle, 13:55

    eště miru v bráně, ať jich není na hřišti enom deset :-) já to vidím trochu jinak. Ano, byl to vrchilný humus, ale nezabalím tolik práce enom kvůli těm pár sračkám, které možeme v létě vyměnit.. Nejlepší tak jich 80% vyrazit a dat tam mlaďochy a borce z béčka, ti by hráli jinak! Mosíme byt teďka silní a trpěliví, věřím, že sa to zvrátí eště...

  • eLucky - 08.05.2011, neděle, 13:44

    hraci se meni, SLOVACKO zustava... 90% hracu FCS neni nic jineho nez obycejni zoldaci, podle toho hraji za Slovacko "srdcem"! Az budeme mnet v tymu 5 Kordulu a 5 Perutku, tak pak budu mnet snad vseci to spravne nasazeni!

  • AmaZ - 08.05.2011, neděle, 11:13

    Dobrý článek. Naši hráči mají prostě tu nevíhodu, že na ně chodíme a fandíme jim. Já si myslim, že spoustě z nich, co za "nás" kopou, stačí, kde sou a za kolik sou. My je akorát svojí přítomností nutíme a vyvíjíme tlak, aby dělali něco navíc, i když si oni sami myslí, že nemusí.

  • Švagr - 08.05.2011, neděle, 08:34

    Galacticos? Spíš Gutalacticos... Člověk by se z nich posral!!!

  • Šovkovskij - 08.05.2011, neděle, 08:26

    Teď jsem si opět přečetl oba dva články o Příbrami. Pravda je, že jsou trapné, nicméně není v nich nic výsměšného, za tím si stojím. Naopak, jsou plné respektu a hluboké úcty.

  • Šovkovskij - 08.05.2011, neděle, 08:23

    Pane Goor, Vy jste to zcela očividně nepochopil. To nebyly žádné výsměšné články o Příbrami, nýbrž jedině a pravdivé reporty ze zápasů, kterých jsem se účastnil a o klubu, který je můj devátý nejoblíbenější (po Slovácku, Dynamu Kyjev, AC Milán, Valencii, Newcastle United, Slovanu Bratislava, Dinamu Tbilisi a Zimbru Kišiněv!). Právě Marilu nám dávám za vzor! Tam by se totiž něco takového nestalo! Jinak uznávám, za včerejší prohru mohu já, dostatečným trestem bude snad návštěva posledního domácího duelu. Pán se mnou.

  • Goor - 08.05.2011, neděle, 07:24

    Pane šovkovski, po těch vašich trapných a výsměšných článcích o Příbrami, že tam chodí málo diváků a kdesi cosi, je toto boží trest! Takže jestli bude na Slovácko chodit stejně diváků jako v Příbrami, tak je to vaše chyba a vy byste si permanentku rozhodně koupit měl abyste odčinil to rouhačství, kvůli kterému je nyní Slovácko tam, kde je Příbram.

  • Šovkovskij - 08.05.2011, neděle, 05:06

    Na četné námitky, že mým článkům chybí hudební podchycení, si dovoluji můj článek zkulturnit následujícím songem: http://www.youtube.com/watch?v=WCkOmcIl79s

Další články:
21.07.2011, čtvrtek, 17:49 - Šokující výměna – Došek – Chmelíček – Messi aneb Jednání ve vlčnovských búdách - autor Šovkovskij
06.07.2011, středa, 07:39 - Třetí den v Rakousku aneb Hurá na Dynamo Kyjev! - autor Šovkovskij
26.06.2011, neděle, 08:04 - Druhý den v Rakousku aneb Vzhůru na Dynamo Kyjev! - autor Šovkovskij
23.06.2011, čtvrtek, 20:08 - Výjezd do Rakouska na Dynamo Kyjev aneb Všude dobře, doma nejlépe! - autor Šovkovskij
11.06.2011, sobota, 06:35 - Dnes na Širůch aneb Blbá nálada za námi! - autor Šovkovskij
VIDEA
Další články
Rozhovor se zakladatelem FCS Forever 05.11.2012, pondělí, 04:00  
  Rozhovor se zakladatelem FCS Forever
Něco málo ze zápasu v Plzni 18.05.2010, úterý, 18:58  
  Něco málo ze zápasu v Plzni
Příručka Fanaticos - díl pátý- respektuj barvy! 18.08.2011, čtvrtek, 09:45  
  Příručka Fanaticos - díl pátý- respektuj barvy!
BLOG FANOUŠKŮ
1. FC Slovácko získalo významn... 30.10.2020, pátek, 11:02  
  1. FC Slovácko získalo významn...
Slovácko výrazně posiluje aneb... 01.04.2018, neděle, 13:44  
  Slovácko výrazně posiluje aneb...
přidej vlastní článek
DISKUSE
05.11.2020, čtvrtek, 16:42 - Šovkovskij
Děkuji, za pozitvní (komentáře), jsem velice rád!:-)
02.11.2020, pondělí, 20:29 - Rado
vtipný aprílový článek od bloggera
31.10.2020, sobota, 08:16 - brouček
super
06.08.2020, čtvrtek, 07:01 - riedlss
Kolja: http://www.fcslovacko.cz/clanek/informace-k-prodeji-permanentek/7779.html
06.08.2020, čtvrtek, 05:46 - Kolja
Zdarec chci se optat bude prosím ještě možnost vyměnit permanentku b3 diky za odpoved
všechny komentáře
SUPPORTERS.CZ
http://www.supporters.cz/
FOTOGALERIE
Fanaticos Cup 2016

Invaze do Ševcova!
FCS - Plzeň
Invaze do Brna
kompletní fotogalerie
FCSLOVACKO.CZ
05.08.2021, čtvrtek, 11:21
Petržela: V Plzni musíme být produktivně...
02.08.2021, pondělí, 18:41
VIDEO: Michal Kohút nejen k vítězné tref...
02.08.2021, pondělí, 08:00
VIDEO: Jan Kalabiška po zápase s Dynamem
 
Více na fcslovacko.cz
FCSLOVACKO.COM
24.03.2024, neděle, 17:11
Výjezd do Hradce
10.03.2024, neděle, 11:12
Svědíkovi chyběly emoce: Lidé ...
09.03.2024, sobota, 18:36
Slovácku to doma nejde, na jař...
 
Více na fcslovacko.com
© 2008 Copyright fanaticos.cz & eLucky
FCSlovacko.com - FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe