Jméno:   Heslo:  
registrace
  
 
home   o fanaticos

Report ze zápasu s Brnem

neděle, 08.05.2011 21:50
images/clanky/vlajka_fanaticos.jpg

27. kolo přináší do cesty Slovácku prokleté Brno, na které sme nikdy neuměli a navíc se vynořují spekulace o „prodaném zápase“ vzhledem k nemilé situace, ve které se Brno nachází. Spekulace sou podpořeny nejen povídáním na ulici, ale i samotnými sázkovými kancelářemi, jenž snižují kurz na výhru Brna s blížícím se datem zápasu. Výsledek a předvedená hra je nám všem známa, a ať už se jednalo o prodaný duel nebo „pouze“ odfláknutý, oboje je naprosto neodpustitelné a to, co se v sobotu na trávníku odehrálo bude vyvolávat emoce ještě pěkných pár dní.

DIVÁCI: Na stadion si našlo cestu hezkých 5500 diváků, hostů z Brna dojelo asi 200. Je otázkou, jestli se podobná čísla budou v brzké době opakovat.

ULTRAS: Domácí ultras si nachystali obouručky a 500 nových vlajek se znakem Slovácka a pruhy, které byly rozdány po celém B sektoru. Bohužel se opět našli jedinci, jimž přišlo „normální“ sundat vlajku z tyčky, tyčku zahodit a vlajku nacpat do batohu. Po zápase byly vlajky sesbírány, bohužel (možná spíš bohudík) se nikomu z nás nechtělo počítat, kolik jich doopravdy zůstalo z původních 500.

SUPPORT: Fandění se neslo v průměrném duchu, po prvním gólu se přešlo na zábavu s naším letním hitem OOOOOO-O (přišlo mi, že spodní část kotle se dycky neskutečně baví, tančí a paří a horní část v pohybech zaostává). Druhá půle začala podobně, ovšem výkon našich jedinců nám vůbec nepřidal a po obdržení druhé branky nálada klesá k bodu nula. Hodně návštěvníků C tribuny odchází ze svých míst a k této akci se připojuje i kotel a část béčka.

POD ČAROU: Tady se toho dá napsat po sobotě velmi mnoho. Stručně: odchod z kotle na protest mi přišel velmi vhodný, neboť to bylo elegantní vyjádření toho, jak hráči odfkákli celý zápas. Nejde mi do hlavy, že si nás ještě berou do huby, že sme je nepodpořili. Vyčítat nám něco v takové situaci je značně mimo. Druhá věc byl rychlý úprk do kabin a následný odchod z kabin bočním vchodem, aby se nám naše hvězdy hezky vyhnuly (výjimka: Kordula, Filipko). Třetí připomínka je k Lukáši Kubáňovi, který nezvládl své emoce a přehnal své gesto a la vztyčený prostředník a hozená flaška směrem k fans po kritice, jenž padla na jeho hlavu a hlavu celého mužstva.

Je otázkou, kam celá sobota povede. Hodně lidí je silně znechuceno, střihají permanentky nebo je hází do kanálu, někteří nechtějí přijít už nikdy, jiní navrhují nefandit proti Boleslavi a zavrhnout poslední dva výjezdy. Je jisté, že vyřešení a zklidnění této situace bude trvat dlouho. Takže jak už bylo řečeno:


Provázej nás síla!
MODROBÍLÁ SÍLA!!!
 

Fotogalerie připojená k tomuto článku: Vlajkiáda s Brnem - první 3 fotografie



Share |
Jméno Heslo
text
  • xsede - 10.05.2011, úterý, 00:00

    Ač sem na Brně sice díky nemoci chyběl, myslel sem, že když už "nás/vás" bylo slyšet pri oooo-o až do Štěpnic, výsledek bude potom někde jinde, ale už během zápasu mi bylo mé mínění vyvráceno, a proto plný souhlas s Mirkem. Béčko se nám odvděčí jinak a na boleslavi bych těm kopákům ukázal co že to vlastně znamená nenechat si po moravsku srat na hlavu...

  • cervik - 09.05.2011, pondělí, 18:49

    V kotli super,ale na greenu banda luzerů.No koment,ale pořád nevěřím ,že to prodali.Ústi,Břeclav,Hulín....to mě v tom ujišťuje.Ať si uvědomí,jak se fandí jinde,a trošku to ohodnotí šmejdi.Na pokuty a omluvy jim seru!!!

  • Mirek - 09.05.2011, pondělí, 13:45

    navrhuji podpořit plně béčko a na Boleslav udělat něco spešl ... každopádně já na klub nezanevřu ! Za tuto situaci nemůže můj klub ale lidi ! A já se nenechám lidma ovlivnit a svému klubu fandím dál. Chystáme oficiální vyjádření fans a navrhneme cestu jakou v dalších zápasech fanoušci půjdou.

  • Maxík - 09.05.2011, pondělí, 11:57

    rozhodně na zápas půjdu ale fandit určitě nebudu....za to co předvedli si zaslouží max. nakopat do řiti.

  • eLucky - 09.05.2011, pondělí, 08:04

    Tak ja se konkretne Kordicovi nedivim, protoze on je proste hrac, ktery na hristi nikdy nic nevypusti, takze ho to proste urazi, naprosto ho chapu. Kuban ukazal svuj super charakter uz pri uprku do Brna po sestupu, srab! Mezlovi bych to ale taky zvlast nevycital, protoze to bylo vyjadreni v emocich, na druhu stranu je tu fakt, ze podobny bezkrevny vykon nekteri nepredvedli poprve, ale az TED sme se na ne uz fakt vysrali. Misto toho, aby sa kali a uvedomili si, ze treba neco oni udelali spatne, tak sa zacnu ohanat vseckym moznym proti fanouskum, neskutecne sracky.

  • eLucky - 09.05.2011, pondělí, 07:57

    Absolutne nepripada v uvahu, abych po x letech chybel na domacim zapase Slovacka! Staci, ze nepojedu do Liberca, fandim klubu, na zoldaky mrdam.

  • ondicz - 09.05.2011, pondělí, 07:44

    ještě bych od hráčů uvítal nějaké oficiální prohlášení, stejně jako včera přišlo od p. Zemka. Aspoň si budeme moct přečíst neemotivní vyjádření druhé strany, když už po nás létali flašky a vozí se po nás v novinách

  • ondicz - 09.05.2011, pondělí, 07:31

    Kordulovi sice pochvala že neutíkal bočním vchodem jak malý spratek, ale jeho vyjádření "Někteří zřejmě podle sebe soudí nás" je opravdu drzost. Ke Kubáňovi už sem psal jinde a stojím si za tím, že pro jeho úlet není omluvou že "makal". A Mezlíkovo "Tak, jak byli naši příznivci v Olomouci minulou neděli super, tentokrát nás bohužel nepodrželi" je jenom takovou smutnou tečkou za tím naším sobotním průserem. Za těch pár let co fandím Slovácku je pro mě sobota jednou velkou kudlou do zad a na utkání s Boleslaví a zbývající výjezdy s klidným srdcem kašlu. Za této situace je to pro mě jediné východisko ze sobotního zklamání. Kdo bude volit stejnou očistnou kúru tak i přes výstředního organizátora výjezdu do kopřivnického muzea tento výlet všem doporučuju, stejně jako návštěvu nedalekého Štramberku. Přes léto snad všechny emoce opadnou a v srpnu se zase všichni sejdeme v plné síle, protože nezbývá než věřit, že se nepotvrdí klasikův výrok o tom, že "Některé skvrny nelze vyčistit bez porušení podstaty látky".....

  • tiomisek - 09.05.2011, pondělí, 07:29

    souhlasim ze: ,,zula,, - POHODA, KLIDEK,ATD.

  • Uhel - 09.05.2011, pondělí, 00:09

    já bych byl taky pro určitou formu protestu, ....ale být v kotli a ticho jak píše Zula!

  • zula - 08.05.2011, neděle, 23:47

    určitě tichý bojkot na posledním zápesu!!!! klidně sedět v kotli

  • Šovkovskij - 08.05.2011, neděle, 22:52

    Babu: Zkuste s e-Luckym popřemýšlet o té Kopřivnici. Hezký výlet vlakem, návště muzea (jsou tam tři a nejenom o Tatrovkách - třeba Lašské muzeum je zajímavé, takové netradiční), pak nějaký hezký výšlap, hory jsou tam všude. Potom někde na jedno... já si myslím, že by to byla hezká sobota... nějací zájemci už jsou. Viděl bych to tak za ty dva týdny.

  • Babu - 08.05.2011, neděle, 22:46

    šovki: toto taky nechápu.. je mi z toho smutno a zle zároveň. Děláme jim voly v Teplicích na Ústí, Plzni a všude po republice a JEDNOU po právu odejdeme a oni sou naštvaní? Si myslí, že si jako necháme srat na hlavu? Kdyby to odedřeli a dostali dva góly, nikdo neřekne ani ň.. hvězdy fakt

  • Šovkovskij - 08.05.2011, neděle, 22:45

    Jinak Babu, hezky napsáno. Už jenom to, že jsi udržela emoce, je obdivuhodné. Já to těm tlamám totiž neodpustím a nepřenesu se přes to...

  • Šovkovskij - 08.05.2011, neděle, 22:31

    Co se týče Kubáně, už dlouho je na přes tlamu. Sice je mladý, ale jeho zenit přišel asi tak před pěti lety. Od té doby hraje totální hovno. A co je horší, ještě nás uráží. Ve Frankfurtu, nebo kdekoliv jinde by za toto gesto byl vyřazen z kádru a tvrdě odsouzen. To samé Mezlík. Jak ten pitomec může říct, že jsme je nepodrželi? Opět tam 70. minit fandíme jak smyslů zbavení, čubky se tam procházejí jak na prvního Mája a nakonec za to můžeme my? Dokud tito výše jmenovaní z tohoto klubu nevypadnou, nebo se alespoň neomluví a nevysvětlí své počínání, tak já na to fakt seru! Táhněte do HAJZLU!!!

  • Babu - 08.05.2011, neděle, 22:26

    šovki, chápu tvoje rozhořčení.. doufám ale, že furt fandíš klubu, zaprodanci snad brzo odejdů.. mně přijdů elegantní řešení dvě: bojkotovat fandění proti boleslavi a hezky si posedět a ponadávat z áčka, céčka, déčka nebo opravdu jít fandit Slovácku B a porádně se vyřádit tam, kde si to zaslouží mnohem víc anebo oboje..survival: díky za pochvalu, dneska to bylo těžké napsat nějak soudně, totálně nenasraně ale zároveň nepřiposraně.. mluvím jak hulvát už od soboty :-/

  • Šovkovskij - 08.05.2011, neděle, 22:15

    Já osobně poslední zápas této sezony bojkotuji a jedu na výlet do Kopřivnice, kde mimo jiné hodlám shlédnout muzeum mé milované Tatry. Tyto zaprodané čubky už nadále nehodlám podporovat. Kdo má zájem o kultivovaný výlet, aniž by ho kazily zaprodané kurvy ze Slovácka, které mají ještě tu drzost, že ukazjí fanouškům fakáča, ať mi napíše do zpráv. Jistě to bude hezky strávený den, narozdíl od další potupy a výsměchu od našich slavných ožralců.

  • Survival - 08.05.2011, neděle, 22:06

    hezky napsáno... já osobně bych byl pro organizované podpoření Béčka a bojkotování Áčka

Další články:
07.06.2011, úterý, 09:45 - Rozlučka s Mercedesem: V sobotu všichni na Širůch!
23.05.2011, pondělí, 18:08 - Report ze zápasu s Mladou Boleslaví
20.05.2011, pátek, 23:45 - Trička, kšiltovky, šály za 100 Kč Klíčenky, náramky za 50 Kč
18.05.2011, středa, 08:22 - Report ze zápasu v Liberci
03.05.2011, úterý, 20:31 - Nedělní Oooo-o! den se Slováckem v Olomouci + video
VIDEA
Další články
Jirka si odvezl všechny body 16.09.2009, středa, 11:36  
  Jirka si odvezl všechny body
Bravo aneb Report ze zápasu s Jabloncem 05.10.2011, středa, 12:42  
  Bravo aneb Report ze zápasu s Jabloncem
Rozhovor s fanouškem: Petr z Plzně 26.10.2011, středa, 07:37  
  Rozhovor s fanouškem: Petr z Plzně
BLOG FANOUŠKŮ
1. FC Slovácko získalo významn... 30.10.2020, pátek, 11:02  
  1. FC Slovácko získalo významn...
Slovácko výrazně posiluje aneb... 01.04.2018, neděle, 13:44  
  Slovácko výrazně posiluje aneb...
přidej vlastní článek
DISKUSE
05.11.2020, čtvrtek, 16:42 - Šovkovskij
Děkuji, za pozitvní (komentáře), jsem velice rád!:-)
02.11.2020, pondělí, 20:29 - Rado
vtipný aprílový článek od bloggera
31.10.2020, sobota, 08:16 - brouček
super
06.08.2020, čtvrtek, 07:01 - riedlss
Kolja: http://www.fcslovacko.cz/clanek/informace-k-prodeji-permanentek/7779.html
06.08.2020, čtvrtek, 05:46 - Kolja
Zdarec chci se optat bude prosím ještě možnost vyměnit permanentku b3 diky za odpoved
všechny komentáře
SUPPORTERS.CZ
http://www.supporters.cz/
FOTOGALERIE
Fanaticos Cup 2016

Invaze do Ševcova!
FCS - Plzeň
Invaze do Brna
kompletní fotogalerie
FCSLOVACKO.CZ
05.08.2021, čtvrtek, 11:21
Petržela: V Plzni musíme být produktivně...
02.08.2021, pondělí, 18:41
VIDEO: Michal Kohút nejen k vítězné tref...
02.08.2021, pondělí, 08:00
VIDEO: Jan Kalabiška po zápase s Dynamem
 
Více na fcslovacko.cz
FCSLOVACKO.COM
před 8 hodinami
Vyrovnat Svědíkovy úspěchy? Na...
03.05.2024, pátek, 11:13
Musíme jít na Spartu sebevědom...
03.05.2024, pátek, 11:12
Slovácko boj o Evropu nevzdává...
 
Více na fcslovacko.com
© 2008 Copyright fanaticos.cz & eLucky
FCSlovacko.com - FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe