Jméno:   Heslo:  
registrace
  
 
home   o fanaticos

Odpovědi vedení na otázky fanoušků

úterý, 17.07.2018 14:00
images/clanky/fcsfanaticos.jpg

Pro ty z vás, kteří nebyli včera na férovce, přinášíme stručné odpovědi na otázky, které padly. U kluků z juniorky nezaručujeme, že kluby, do kterých odešli, jsou úplně správně (v daný moment padalo velké množství informací ;)).

Podobné články

Otázka: Michal Kadlec

Platná smlouva ve Spartě. Ukončení si musí vyjednat Michal sám. Uvidí se, zda Sparta dodrží slib.

Otázka: Juniorský tým

Jsme rozprášili z důvodu nesmyslného systému Juniorské ligy pro tento poslední ročník. Kohúta jsme přeřadili do A-týmu, ostatní hráči byli ročníky 98, 99. Spojili jsme dorost U19 a z něj jsme udělali juniorku a za rok se připravíme na třetí ligu. Proto ostatní z juniorky dostali možnost hledat si hostování ve druhé nebo třetí lize.

Pryč – Ťok (Hodonín), Biolek (prodej Prostějov), Suchý (testy Hodonín), Flasar (Hodonín), Křivánek (Hodonín), Pospíšil (ValMez), Vasiljev (Vítkovice), Pěnička (Otrokovice), Emil Tischler – určitě na hostovačku nepůjdu, pak že druhá rakouská, pak že Pardubice..

Otázka: Finanční stabilita

Tento rok je zajištěn, další rok, pokud nikoho neprodáme, tak nás asi nečeká nic lehkého, tedy musíme šetřit ideálně na sezónu po této.

Otázka: Přestup Milana Heči do Sparty / Tomáše Břečky z Jablonce

Nabídky byly odmítány dva roky, než Pojezný vyjednal solidní podmínky pro klub, aby to bylo profitabilní. Heča i Břečka mají u nás dveře otevřené, pokud by jim angažmá nevyšlo

Otázka: Janošek

Měli jsme jej dlouho vytipovaného, čekali jsme, až mu skončí smlouva. Přemluvili jsme ho k nám s tím, že pokud by zavolala Sparta, Plzeň za rok, za dva, tak ho držet nebudeme. Plzeň zavolala dříve, než jsme čekali. Nechtěli jsme zároveň pustit tři hráče, takže jsme domluvili jeho hostování. Přestupy dalších hráčů byly zamítnuty.

Otázka: Irakli

Přestup zadarmo, last minute. Zranil se na soustředění a tým ho pak nepřijal. Nebyl taková osobnost, ani tak dobrý, aby převýšil naše kluky. Dva měsíce jsme mu pak vyřizovali víza, dostal je až 6.6.2018, klub s ním pokračoval nechtěl, chtěl mu dát hostování, ale on odmítl. Přestoupil někam do Lotyšska, asi už to měl domluvené, když si zařizoval víza doma.

Otázka: Doležal, Kalabiška, Wagner, Magera vs. Kuchta, Zajíc

Doležal, Kalabiška - projevili jsme zájem, tím stoupla jejich cena na trhu a už to z naší strany finančně nešlo.

Magera – zájem jsme měli pouze loni

Wagner – neměli jsme zájem

Kuchta tu bude min. rok, možná víc. Kuchta je typologicky kvalitní jako Zajíc. Kuchta je zatím BEZ OPCE, ale se Slaviií jsou teď dobré vzrahy díky Nezmarovi, takže se pujde lépe domluvit, kdyby ho Slavie nechtěla do kádru.

Zajíc měl zranění, které ho mohlo vyřadit na půl roku, byl v Německu na vyšetření – možná to nebude tak zlé, jak se očekávalo a do 3 týdnů by se mohl zapojit do tréninku. Kubala potřebuje konkurenci, aby to místo v útoku nedostal zadarmo.

Kuchta má drajv a sílu a je to v našem zájmu, aby tu hrál a dával góly.

Otázka: Zajíc a jeho zranění

Hraje na hraně, hrál i se zlomenými žebry. Bez něj bychom spadli. On ale hrát chtěl a i přes zranění chtěl pomoc Slovácku. Teď dostal nejlepší možnou péči.

Otázka: Šumulikoski

Šumi je tu, ukončil hráčskou kariéru, bude rozlučkový zápas. Získal i české občanství. Bude tu dál působit, ještě není přesně jasné jak. Je to na Šumim.

Otázka: Mingazov

Byli jsme domluveni, jeli jsme jej vyzvednout do Prahy. Ho prý bolí noha a nemůže trénovat. Zavezli jsme ho na vyšetření, které ukázalo zranění kolene. Pokud nebude jasno, tak ho nepodepíšeme. Pokud bude zdravý, tak k nám půjde, Slavia s tím souhlasí a on sem jít chce, záleží tedy na jeho zdraví.

Otázka: Hledá se ještě někdo

Krátkodobý úkol: Sháníme rychlé křídlo

Dlouhodobý: Sehnat nadějného stopera v horizontu dvou tří let

Otázka: Sponzoři

Malé firmy jsou ochotné dát 100 000 Kč, čím větší firma, tím méně jsou ochotní něco uvolnit. Přemluvíš pouze ty, kteří mají osobní vztah ke Slovácku, to, že ta firma působí v regionu (Hamé, Zbrojovka, MND) automaticky neznamená osobní vztah.

Otázka: Krajské / Regionální akademie vs. Klubové akademie

V podstatě se vybraly do regio-akademií kluby, které jsou v regionu samotné, aby se nemuselo rozhodovat. Chtěli jsme ale klubovou akadamii, tu jsme nedostali. Regionální akademie hrály turnaj, kde bylo přizváno i Slovácko a Glasgow Rangers a do finále se dostalo Slovácko a Glasgow.

V reprezentaci U16 má Slovácko 7 hráčů z 18 což znamená, že regionální akademie jsou nádoba na dotace a pokud nedostaneme my tu Klubovou akademii, je to skoro na protest na MŠMT, protože máme velmi kvalitní mládež, ale ty peníze od státu jsme nedostali, protože nejsme Regionální akademie, i když ji kvalitou převyšujeme.

Otázka: Odchod několika trenérů od mládeže

Hlavního trenéra Michala Kordulu jsme udělali šeftrénerem mládeže po vzoru zahraničních klubů (sleduje si všechny celky od mladých po áčko a nestará se jen o výsledek A-týmu, žene si mladé vpřed a má zodpovědnost za jejich vývoj a následné nasazování do A-týmu). Výchova vedená tak, že na prvním místě je klub, a ne ten trenér, ani hráč. Je potřeba, aby trenér zapadal do hierarchie a plnil to, co si přeje klub, a ne že si trenér hraje na svém písečku a stará se jen o své mužstvo. Ve své podstatě z tohoto důvodu odešel / byl vyhozen jeden trenér, další dva odešli sami s tím, že si třeba dají oddech a někdy se sem vrátí, nebyli vyhozeni.

Otázka: Údržba trávníku

Údržbář pořád všechny přesvědčoval, že to lépe dělat nejde, že jediné, co pomůže, je výměna celého trávníku za dva miliony. Tak jsme najali nového trávníkáře, ten je výborný a nepotřeboval k tomu dva miliony. Klub nechtěl už v médiích číst, že máme špatný trávník, na kterém se nedá prostě hrát.

Otázka: Marián Kovář

Tam to prostě nejde, i když je to škoda. V mládeži je lepší mít charakter než talent, protože mnoha talentovaným hráčům pak proteče šance mezi prsty. Jeho šance na návrat už je mimo.

Otázka: Cyra Haša

Jeho roli vidíme spíš později jako trenéra mládeže. Pro současný styl hry by se se svou hrou nehodil, i když góly dávat umí.

Otázka: Jara Navrátil

Pochází z Břeclavi, chtěli jsme ho zkusit, Plzeň také, ta ho vyhodila po nějaké době, my jsme si jej vzali na zkoušku, než jsme to stačili řešit, tak dal přednost zahraničí, chtěl jít raději do Rakouska, nakonec skončil ve druhé holandské lize.

Otázka: Je normální / standardní, že nevíme, zda budeme zajištěni na víc než jednu sezonu?

 Sezóna nás se vším všudy stojí 80 milionů, většinou zajistíme 50 milionů Kč a dalších 30 se pokoušíme sehnat během té aktuální sezóny. Buď prodám hráče anebo budu doufat, že to zaplatí Zemek. Je to pro nás běžné a takhle fungujeme už několik let. Musí existovat balanc, takže on někdy může rozdíl doplatit, ale ne vždy, někdy si na sebe musíme vydělat sami, a ne žebrat na majiteli. Je potřeba respektovat jeho problémy, i když on sám to na sobě nedává najevo, tak jednoduché to momentálně v osobním životě určitě nemá. Zavřeli mu 3 elektrárny, čímž mu ubyl velký příjem. Po jedenácti letech v klubu si Zemek spočítal, že ho to stálo málem 450 milionů, což je moc, takže je potřeba některé roky zajistit si soběstačnost bez závislosti na něm. Valenta zde byl mnohem kratší dobu a investoval podstatně méně peněz.

Otázka: Kdo zastává pozici Franty Uhříčka (obchodní zástupce)?

Momentálně David Šimčík.

Otázka: Kolik ročně spolkne ženský tým?

Zase ne tak moc, řádově do dvou milionů. Holky chtějí ale pracovat mnohem víc než kluci. Celkově jsou holky velmi proaktivní a zařídí si třeba dotaci z FAČRu v řádu stotisíců.

Obecně: Nejvyšším příjmem ve vyspělých státech jsou televizní práva. V Maďarsku dostane Haladas 2 miliony € za TV práva a my 12 milionů Kč, což je cca 0,5 milionu €.

Otázka: Drammé

Trenér ho nechtěl do kádru, nabídli jsme mu Zlaté Moravce, ale on tam jít nechtěl, hledá si jiné angažmá.

Otázka: Aktualita webu

Bude zpracována nová koncepce, která by měla zásadně pomoci ke zlepšení informací.



Share |
Jméno Heslo
text
  • tadeas123 - 19.07.2018, čtvrtek, 21:34

    Kecipep díky moc

  • fcs - 19.07.2018, čtvrtek, 12:24

    Diky za info

  • eLucky - 19.07.2018, čtvrtek, 12:04

    to fcs: Protože chtěl do Valmezu... v Hodoníně ho chtěli, on tam nechtěl...

  • fcs - 19.07.2018, čtvrtek, 11:59

    Me by zajimalo proc nesel Pospisil do Hodonina kdyz z tama pochazi a misto toho jde do val mezu ktere hraje stejnou soutez

  • kecipep - 19.07.2018, čtvrtek, 11:16

    tadeas: http://www.fcslovacko.com/clanek/trener-dekar-po-sestnacti-letech-skoncil-ve-slovacku-v-msfl-povede-hodonin-/8009.html

  • tadeas123 - 19.07.2018, čtvrtek, 11:11

    Zajímalo by mě proč odešel pan dekař byla na to otázka? ale asi v dobrém když mu do hodoša Posíláme hrace

  • Babu - 18.07.2018, středa, 10:06

    CeZeRo: protože původně to bylo sepsáno jen zkratkovitě a moc ostře a mohlo to poškodit zúčastněné..a dementi typu Koštuřík by z toho udělali senzaci, aj když to bylo myšleno úplně normálně

  • Babu - 18.07.2018, středa, 10:05

    tvojemama: já se zeptala na informovanost a web a s odpovědí jsem nebyla spokojena, ale prý bude nová koncepce, která tohle zásadně zlepší. Tak zůstávám v očekávání...

  • CeZeRo - 18.07.2018, středa, 09:25

    A ja mam dotaz proc je ten clanek upraven a neni v nem vsechno to co bylo v tom puvodnim? Treba ze Irakli bral 2x vic penez nez mladi, Cyra ze se nehodi do tymu protoze se nevraci atd.. ? :-)

  • kecipep - 18.07.2018, středa, 07:17

    Který dobrák mi tu smazal příspěvek a z jakého důvodu??

  • tvojemama - 18.07.2018, středa, 03:53

    Jinak 80M je dost, já čekal, že je to 60-70M. Fungujem dobře, moc se těším na tuhle sezonu. Jinak ty TV práva jsou šílený rozdíl, sledovanost stejná.

  • tvojemama - 18.07.2018, středa, 03:50

    Třeba rozjet víc fb, soutěže o lístky na zápas za sdílení statusů o Slovácku. Zvát školy na prohlídku stadionu, pozvat je na zápas. Těch věcí je dost.

  • tvojemama - 18.07.2018, středa, 03:34

    Babu - 16. 7. 2018, pondělí, 10:31 Za mě jsou problémy věci, které nemají se Zemkem nic společného - předávání aktuálního infa, vztah s fanoušky, uzavřenost klubu, demotivace posouvat vpřed marketing s fanoušky a zmodernizovat klub jako celek.. a to není vždy o penězích.. někdy stačí jen lepší přístup. Zeptal se někdo na tohle?

  • myjsmeslovacko - 17.07.2018, úterý, 23:20

    vajdik: jako ty myslis ty modré?? Vždyť ty jsou venkovní..pro doma bych nechal pěkně bílé.. Ale Škoda ze zase my nemame nové dresy jak skoro všichni ostatní

  • vajdik - 17.07.2018, úterý, 22:05

    Hezke nove dresy, nebál bych se je pouzit jako variantu c.1

  • riedlss - 17.07.2018, úterý, 21:06

    Asi jsou lidi, kteří vidí jen to negativní :), to neni moc dobře. Mě přišla tiskovka chvílemi až vyčerpávající, místy se řešily některé věci zbytečně zdlouhavě, ale rozhodně jsem neodešel zklamaný a bez informací. Jak je to s rozpočtem se ví a je to tak delší dobu, s tím jsem tam šel a divím se jak to některé překvapuje. Pozitivní věci jsem si určitě odnesl. Díky za ně!

  • Babu - 17.07.2018, úterý, 16:52

    Jinak atmosféra byla naopak velmi pozitivní a otevřená, takže se odpovědi nelíbí těm, kteří se neobtěžovali přijít.. a to říkám jako člověk, který s x vecma v klubu nesouhlasí.

  • Babu - 17.07.2018, úterý, 16:50

    Tučekbucek: pokud nemáš za majitele Číňany nebo Kretinskeho, tak takové problémy řeší v Česku většina klubů.. a nejedná se o žádný rozprodej kádru..

  • marakyjov - 17.07.2018, úterý, 15:29

    Já jsem tam byl a za 2 a půl hodiny jsem odcházel pozitivně naladěný a plný zajímavých informaci...nechápu co se vám některým zas nelíbí

  • kecipep - 17.07.2018, úterý, 15:15

    Přesně tak, pro mě naopak naprosto převládají pozitiva. Snaží se o křídelníka, chystá se nová koncepce informovanosti fans, bylo nalito čistého vína. Zemka neovlivníme, takže vše v možnostech klubu pro mě vyšlo pozitivně.

  • Sodík - 17.07.2018, úterý, 15:04

    Děkuji za sepsání zápisu

  • Skein - 17.07.2018, úterý, 15:02

    a zase je tu pesimismus. Doufat, věřit a podporovat. zdaar

  • eLucky - 17.07.2018, úterý, 14:53

    Já teda nechápu co v tom vidíte. Já tam pozitiva vidím... hlavní pozitiva klubu a výhoda oproti klubům, které sů na tom podobně, je v akademii. Pokud tuto výhodu neztratíme, tak nemám o klub strach ani když tu máme prej cestu do pekel. Takto funguje v I. a II. lize +- 90% klubů. Myslíte si, že takový Liberec funguje jinak?

  • FOREVER - 17.07.2018, úterý, 14:50

    Nic optimistického..z těch odpovědí může být člověk leda rozmrzelý néli nasraný.

  • kecipep - 17.07.2018, úterý, 14:44

    Největší negativum z poskytnutých informací, s tím ale nic neuděláme a věci se mohou měnit každou chvíli ;)

  • tucekbucekmucek - 17.07.2018, úterý, 14:31

    Otázka: Finanční stabilita Tento rok je zajištěn, další rok, pokud nikoho neprodáme, tak nás asi nečeká nic lehkého, tedy musíme šetřit ideálně na sezónu po této.......CESTA DO PEKEL!

Další články:
07.08.2018, úterý, 08:30 - Poslední možnost zakoupení permanentky do kotle
18.06.2018, pondělí, 17:55 - Info o prodeji permanentek do Sektoru B3
VIDEA
Další články
Představujeme fans skupinu Beergate - bg1 10.08.2009, pondělí, 21:30  
  Představujeme fans skupinu Beergate - bg1
Pozvánka na výjezd aneb Prvomájová chvilka poesie 01.05.2013, středa, 14:13  
  Pozvánka na výjezd aneb Prvomájová chvilka poesie
Rozhovor s členem ULTRAS CHŘIBY 22.10.2012, pondělí, 06:00  
  Rozhovor s členem ULTRAS CHŘIBY
BLOG FANOUŠKŮ
1. FC Slovácko získalo významn... 30.10.2020, pátek, 11:02  
  1. FC Slovácko získalo významn...
Slovácko výrazně posiluje aneb... 01.04.2018, neděle, 13:44  
  Slovácko výrazně posiluje aneb...
přidej vlastní článek
DISKUSE
05.11.2020, čtvrtek, 16:42 - Šovkovskij
Děkuji, za pozitvní (komentáře), jsem velice rád!:-)
02.11.2020, pondělí, 20:29 - Rado
vtipný aprílový článek od bloggera
31.10.2020, sobota, 08:16 - brouček
super
06.08.2020, čtvrtek, 07:01 - riedlss
Kolja: http://www.fcslovacko.cz/clanek/informace-k-prodeji-permanentek/7779.html
06.08.2020, čtvrtek, 05:46 - Kolja
Zdarec chci se optat bude prosím ještě možnost vyměnit permanentku b3 diky za odpoved
všechny komentáře
SUPPORTERS.CZ
http://www.supporters.cz/
FOTOGALERIE
Fanaticos Cup 2016

Invaze do Ševcova!
FCS - Plzeň
Invaze do Brna
kompletní fotogalerie
FCSLOVACKO.CZ
05.08.2021, čtvrtek, 11:21
Petržela: V Plzni musíme být produktivně...
02.08.2021, pondělí, 18:41
VIDEO: Michal Kohút nejen k vítězné tref...
02.08.2021, pondělí, 08:00
VIDEO: Jan Kalabiška po zápase s Dynamem
 
Více na fcslovacko.cz
FCSLOVACKO.COM
24.03.2024, neděle, 17:11
Výjezd do Hradce
10.03.2024, neděle, 11:12
Svědíkovi chyběly emoce: Lidé ...
09.03.2024, sobota, 18:36
Slovácku to doma nejde, na jař...
 
Více na fcslovacko.com
© 2008 Copyright fanaticos.cz & eLucky
FCSlovacko.com - FCSlovacko.cz - Fanshop - FanaticosFCS - FCS - ženy
FOTO J.A.M. - Chraňme zeleň! - Úklidovka UH - Zvířecí nebe